Рп біографія/Владіка Фаретті

Владік Фаретті

New member
Гравець 💜
Повідомлення
1
Ім'я: Владік

Прізвище: Фаретті

Батьки: Мама Люда Фаретті, тато Вова Фаретті, Владислав Фаретті

Вік:25

Національність: Українець

Місце народження: М.Львів

Місце проживання: м.Київ

Сімейний стан: неодружений

Діти: немає

Стать: Чоловіча

Зріст:184

Вага: 90

Колір очей: Карі

Волосся: Темне

Погані звички: немає

Риси характеру та особисті якості: Добрий, одоброзичливий.

Дитинство: Моє дитинство було дуже цікавим. Ми з другом грали кожен день у дворі, і ми разом ходили в садок. У дитячому садку я був спокійний, не лютував. Щовечора мама забирала мене з дитячого садка, а вранці привозив батько. Після дитячого садка ми з другом пішли в одну школу, тим самим ми завели багато друзів.

Юність: У школі я був відмінником, навіть мене можна було назвати ботаном, але я міг постояти за себе і за своїх друзів, адже мій батько записав мене на бокс. Тим самим я займався і навчанням, і спортом. Потім до мене на секцію з боксу прийшов друг, і ми почали разом займатися боксом. Ми знаходили час, щоб прогулятися містом Арзамас. Одного разу друг не зміг вийти погуляти, і я пішов по парку сам. Там я знайшов своє перше кохання. Спочатку ми були друзями, потім почали зустрічатися п'ять місяців. Потім вона написала мені, що ми розлучаємося, і я був розбудований. Дорослішання: Коли я виріс, батько прийняв мене в опг з усима почемнями і ми разом крали патрони гроші грабували і займалися опг Литкаріно тим самим ми зробили опг найкращою з усіх і вона процвітала багато років з оцом а мати нас личила від ран коли ми були на пограбування веть мати була хірургом батько її пулюбил бял коли вони шукали разом вчилися в школі це вони мені сказали мені коли мені було 18 років і сказали мені сино довіряй своєму серцю і веберай собі половинку яка тобі до душі.

Зрілість: Я досяг висот в опг став полженцем мене всі поважали і тим самим ми були могутні і у нас були всі бізи під дахом нас всі боялися і ваажали і мій друг допомагав мені зробити з опг Литкаріно могутню опг з 3 вона була наймогутнішою опг і так продаолжали після відходу мого оца я встав злодієм в щаконі і моя опг процвітала.

Наші дні: я використовую свої навички комунікабельності та лідерства, щоб допомогти своїм друзям і сім'ї та захистити своїх друзів. Я також продовжую розвивати свої навички полювання і використовую їх для захисту своєї Братві. Я шанована і авторитетна людина, і мене поважають за мою сміливість лідерські якості

Зверху