Правила Правила RolePlay NickName-ів

Статус
Закрита.

Владислав Добрий

Запам"ятайте, Не блат - А довіра.
Гравець 💜
Повідомлення
8
Правила RolePlay NickName-ів:
Що таке RolePlay NickName? Це NickName гравця який складається з Ім'я та Призвище виключно українською мовою вашого ігрового персонажу.
Ваш RolePlay NickName може складатися наприклад з вашого справжнього Ім'я та Призвища [Володимир Фролов], або ж з вашого Ім'я та Призвища яке ви придумали[Давід Зозуленко], також може бути Ім'я та Призвище вашого клану [Максим Золото].
Ваш NickName не повинен складатися з вашого Ім'я та По-батькові, тількі по формату Ім'я та Призвище українською мовою!

RolePlay NickName:
Дмитро Ковалевич, Дмитро Кущовка, Максим Деревлюк, Іван Громов, Дмитро Хомич

У NickName-ах заборонені: Нецензурні слова, образливі слова, слова, які не мають відношення до Ім'я/Прізвище, CapsLock, Прізвище індентичне імені [Іван Іван]

NonRolePlay NickName: Діма Хомич, Олег Деревлюк, Мама Папа, СОФІЯ МИКОЛЕНКО, Андрій Андрій

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!: При прийнятті гравця у організацію, з забороненим NickName-ом з перелічених вище, лідер понесе покарання, а гравець буде звільнений з організації.

Якщо все ж таки ви розпочали гру з NonRP NickName-ом, змінити вам потрібно буде його через Донат у грі який можна придбати на офіційному сайті: Натисніть.
Гравці у яких у NickName-ах будуть прісутні російскі літери, чи сам NickName буде російскомовним не зможуть вступити до Фракцій, Кланів, Сапортів, Адмін складу, поки не змінять своє Ім'я та Прізвище на українські літери та українським правописом.

Статус
Закрита.
Зверху